12
MAJ
Kategori: Stjärnor

Inte som jag tänkt…

Det blev inte som jag tänkt. När jag , för att fördriva tiden när Lasse var på Systemet, gick in på El Giganten för att köpa batterier till min kamera. Det blev mycket, mycket mer.
Tack vare Jenny. Om det bara varit, för de fyra killarna på övervåningen. De som stod och snackade med varandra. Då hade det inte blivit något.
Jenny på nedervåningen, fick mig att komma på, att jag inte bara behövde en dammsugare . Utan också 4 bollar till torktumlaren som gör att den sparar 25 % energi. Batterier till datorn, modern hårtork, två strykjärn, varav ett som är automatiskt. Det känner på sig vilket material man stryker. Jag har redan kollat, och det funkade. Sedan behövde jag en stålborste att göra rent spisskydden istället för att köpa nya, Avkalkningsmedel, citron till diskmaskinen samt två gröna miljöväskor a´ 10 kronor styck. Väskor som Lasse nu tar med sig till mataffären istället för att köpa plastpåsar för 700 kronor om året.
Allt detta har vi nu alltså hemma; Tack vare Jenny. Så gå till El Giganten i Sisjön, Göteborg om du vill få riktigt bra hjälp. Att spara pengar. Tror aldrig jag träffat en så skicklig hjälpare. I alla fall inte sedan jag började arbeta med säljutbildning 1985.
PS. Tjejen i kassan märkte inte att vi inte fått med allt.Trots att hon kontrollerade att vi inte fått med för mycket. Men Jenny ringde min mobil och sprang själv ut med det strykjärnet, som hon glömt att ge oss.


Kommentera