14
AUG
Kategori: Mallorca, Stjärnor

En stjärna, blåljus och sirener


Blåljus och sirener är det enda jag ser och hör. Börjar undra om polisen alltid kört med påslaget blåljus här. Kan inte påminna mig det. Men nu; nu är det mycket blått ljus. Det känns som NY -72. Polissirener och skottlossning. Aldrig mera storstad kände jag. Men Mallorca, nej det är inget jag förknippat med blå ljus och sirener. Inte förrän nu. Nu är de närvarande hela tiden blåljusen, sirenerna och poliskontrollerna.
Men det verkar som ingen bryr sig. För allt annat är ju ändå som förut. Och vi går till Tanja på Diva på Paseo Maritimo. Hon som är glad och kommer ihåg vad man beställde gången innan. Och det känns som om det är lite mindre blåljus just där. Hos Tanja som inte heller verkar bry sig om terroristerna. Vilka de nu är, och oavsett vad de vill uppnå.


Kommentera