03
SEP

Vi känner ju varandra så väl

Mina bästa väninnor och jag har inte pratat med varandra många gånger under de senaste 30 åren. Vissa av dem har jag inte ens träffat. Och de gånger vi har råkat på varandra eller pratat i telefon om något jobbärende, har vi sagt;”det gör ju inget att det dröjer mellan gångerna. För vi känner ju varandra så väl.” Och vi har ju haft mycket viktigt att göra just nu.

Och så igår, träffades vi . En av dessa mina bästa väninnor och jag. Vi hade bestämt möte på Park Aveny Hotel, för där brukar vi träffas. I alla fall på den tiden vi hann.

När jag gick därifrån insåg jag hur fel det där om att vi känner ju varandra så väl, har varit. För visst känner vi igen varandra. Men det händer mycket på 30 år. Sådant som man bör känna till om sina bästa väninnor. I alla fall om man vill ha dem som just; väninnor.

PS. Hotellet vi träffades på hade visst ändrat namn, flera gånger, sedan vi var där senast.Kommentera