23
OKT
Kategori: Stjärnor

Jonas på Teknikmagasinet löser det mesta

Nu mår min telefon mycket bätttre. Den har nytt skal, är rensad från massa skräp, och har nya inställningar.
Jag hör, till och med vad andra säger, när de ringer. Efter 2 månader, där jag retat upp alla jag ringt till, eftersom de inget hört, lagt tid på en  massa samtal till Telenor och App Store är problemet löst.Det var i den fjärde affären i Torp, Uddevalla, jag träffade Jonas på Teknikmagasinet.  Jonas  frågade om jag hade tid (jag hade tid ?).I så fall, skulle han visa lite saker på min telefon. Vilket han gjorde, samtidigt som han hjälpte några andra kunder.
Tack Jonas !  Du fixade det som Telenor och App Store inte klarat på 2 månader. Bara för att de inte ställde några frågor till mig. När jag frågade om jag fick lämna tillbaka telefonen jag köpt.Kommentera